Club Amsterdam Klezmer Workshops

De workshops worden gehouden in de Q-Factory in Amsterdam op zondagmiddag van 14 tot 17 uur. Een workshop kost 27,50, inclusief 1 gratis clubavond. Niveau: je kan redelijk van blad lezen of speelt makkelijk op het gehoor. Geïnteresseerd? Stuur dan een e-mail met je naam, instrument en telefoonnummer naar: workshop@amsterdamklezmerband.com. We zullen je deelname zo snel mogelijk bevestigen.


 

23 Februari 2020 – Jong Talent door Gijs Levelt en Theo van Tol [VOL]

Speciaal voor Jong Talent: Ben je tussen de 12 en 18 jaar oud? Speel je een muziekinstrument? Kan je noten lezen? En wil je het podium delen met de Amsterdam Klezmer Band? Schrijf je dan in voor de Jong Talent workshop van de Amsterdam Klezmer Band! Onder leiding van accordeonist Theo van Tol en trompettist Gijs Levelt leer je een aantal Amsterdam Klezmer Band klassiekers. Je wordt klaargestoomd voor een concert
met de Amsterdam Klezmer Band. Op 27 februari 2020 sta je samen met de band op het podium van de Mezrab tijdens de maandelijkse clubavond ‘Club Amsterdam Klezmer’.


22 maart 2020 – Balkan & Groove door Jasper de Beer

In deze workshop gaan we de aandacht geven aan het repertoire dat geïnspireerd is op de groovende fanfare- en zigeunerbands uit de Balkan. Knetterende riffs die je soms doen denken aan de “Horny Horns” van James Brown maar dan met een Gypsie twist gespeeld.
Bassist Jasper de Beer heeft een brede muzieksmaak en zoekt graag de randjes op. Funkefying the Balkan!

Click here